Тримати якість і безпечність у фокусі та пропонувати споживачам якомога більше якісної та смачної їжі – одне з основних завдань МХП як виробника продуктів харчування. Всі питання цього напряму в екосистемі компанії координує департамент якості та розвитку продуктів.
Команда побудувала багаторівневу структуру контролю якості та безпечності за принципом «від зерна до тарілки». Фахівці департаменту впроваджують нові продукти, що відповідають стратегії МХП як кулінарної компанії. Вони постійно шукають інноваційні технології та перспективні напрями, щоб оптимізувати виробництво, задовольняти потреби клієнтів і розширювати продуктовий портфель партнерів кулінарними продуктами. А ще – розвивають Кулінарний центр МХП, осередок кулінарної експертизи України, та Кулінарну школу, завдання якої – підвищувати кулінарну експертизу працівників компанії та розвивати культуру споживання.
Усе – щоб компанія МХП пропонувала споживачам якомога більше різноманітної якісної та смачної їжі! А споживачі завдяки продуктам МХП могли інвестувати час не в приготування їжі, а в найважливіше для себе – родину, хобі, навчання, дозвілля, відпочинок.
СТРУКТУРА ДЕПАРТАМЕНТУ
ДИРЕКТОРКА ДЕПАРТАМЕНТУ
Олена Косюк, директорка з якості та розвитку продуктів МХП
Експертка в напрямах якості та сертифікації виробництва продуктів харчування, розробки та розвитку кулінарних продуктів, ресторанному сервісі.
Працює в компанії МХП з 2005 року. Побудувала ефективну команду з-понад 100 людей, які працюють у напрямах якості та розвитку МХП як кулінарної компанії.
У зоні відповідальності Олени Косюк: забезпечення та організація контролю якості всієї продукції виробництва МХП, підтримка сертифікацій підприємств групи, розширення асортименту продукції, впровадження та індустріалізація кулінарних продуктів і розвиток Кулінарного центру МХП.
Анастасія Устинова, керівниця виробничо-технологічного центру
Я доєдналась до команди МХП у 2018 році. За цей час змінювались як посади, так і напрями діяльності. Робота в проєктній групі з будівництва заводу, участь в проєктуванні та запуску лабораторій пошук нових типів надсучасного унікального обладнання та запуск в наших лабораторіях. Останні півтора роки займаю посаду керівника одного з найпотужніших лабораторних центрів України. Впроваджуємо нові напрями, цікаві бізнесу, наприклад, запустили агрохімічну та калібрувальну лабораторії.
Для мене МХП – унікальне явище. Феномен компанії в тому, що з одного боку ти відчуваєш стабільність та впевненість у завтрашньому дні. З іншого – завжди знаходишся в епіцентрі змін, новаторства та трансформацій. Це навчає бути гнучким та адаптивним, спонукає до розвитку як професійних, так і особистих якостей.
Ірина Колодяжна, керівниця відділу управління системою якості та сертифікації
МХП – світ можливостей. Для мене це не лише лозунг компанії, це слова, які підтверджуються кожного дня. Я рада бути частинкою цієї компанії та щодня відчувати цей світ можливостей.
Я прийшла в компанію, ще навчаючись в університеті, і жодного дня не пошкодувала про свій вибір. За 7 років роботи я виросла з простого операціоніста до начальника відділу управління системою якості та сертифікації. Тому я впевнена, що кожна людина, навіть без great work experience, може стати членом нашої команди.
Дарина Матвєєва, керівниця відділу з впровадження продуктів
МХП – це про розвиток. Мені імпонує правильна побудова очікувань працівників щодо їхнього розвитку, об’єктивна оцінка професійного прогресу, відзначення успіхів й планування подальших кроків.
Я оцінила це на власному прикладі і за 3 роки роботи в компанії зросла від фахівця до керівника відділу. Наша команда з впровадження нових продуктів демонструє високий рівень комунікації та ефективності в роботі. Всі процеси організовані так, щоб відповідати міжнародним вимогам і забезпечити високу якість на кожному етапі. Завдяки злагодженій командній роботі ми успішно виходимо на нові ринки та підтримуємо бездоганний стандарт продукції для наших клієнтів.