Мʼясний сомельє – шеф-кухар українських родин
М’ясні сомельє – душа мережі «М’ясомаркет»!
Посада м'ясного сомельє є абсолютно унікальною, вона зародилася тут, у МХП. Це експерти, які знаються на м'ясі та кулінарії, його приготуванні і як це зробити смачно та просто. Це неофіційні шеф-кухарі українських родин, які створюють атмосферу й надають гостям рівень сервісу, за яким ті повертатимуться ще багато разів.
М’ясний сомельє бачить і розуміє потреби гостей. Він і вдалі комбінації продуктів порадить, і рекомендації з приготування дасть, і смачні страви підбере під запит.
Робота м'ясного сомельє захоплива, адже вона про те, аби отримувати знання і ділитися набутою експертизою. Вона про можливість зростати та отримувати нові досвіди щодня.
М'ясний сомельє – це абсолютно нова професія, відповідно, і процес навчання абсолютно новий.
Ми створили власний навчальний магазин і кулінарну школу, де ділимося усіма тонкощами професії. Навчання складається з теорії та практики, проходить у невеликих групах.
Зокрема ти дізнаєшся, як працює магазин, з якими бізнес-процесами стикається сомельє, як правильно працювати з продуктами, з дотриманням всіх норм якості та безпечності, як працювати з обладнанням, касою тощо.
Ми зацікавлені у розвитку наших сомельє і пропонуємо навчання та подальше кар'єрне зростання
Шлях твого розвитку
Як стати м'ясним сомельє?
- Відгукуйся на вакансію
- Проходь оплачуване навчання та приєднуйся до команди м'ясних сомельє
- Переглянь відео, щоб дізнатися як проходить навчання
Сміливо відправляй резюме, якщо ти:
- вмієш і любиш спілкуватися з людьми;
- вмієш готувати (чи готовий навчитися);
- готовий пройти навчання й опанувати нову перспективну професію.